Varusteltu(7)

Monipuolisesti ja ennen kaikkea tarpeen mukaan varusteltu jäykkäperäinen sähkömaastopyörä on elementissään niin maastossa kuin kaupunkiympäristössä! Varustelun ansiosta pyörä voi toimittaa aktiiviseen harrastamiseen soveltuvan välineen ohella myös hyötyajoneuvon virkaa. Tavaratelineen – ja ennen kaikkea sähkömoottorin ansiosta – raskaammatkin kantamukset kulkevat helposti ja huomaamattomasti. Lokarit pitävät vaatteet siistinä ja seisontajalka tekee parkkeeraamisesta helppoa ja kätevää.

Parhaimmillaan jopa 15 senttimetriä joustava joustokeula parantaa ajomukavuutta ja tekee jäykkäperäisestä sähkömaasturista äärimmäisen monipuolisen. Hydrauliset levyjarrut ovat tehokkaat ja huolettomat joka tilanteessa, satoi tai paistoi! Vaihteita on 11 tai 12 kappaletta, mikä tarjoaa sopivan polkemisnopeuden sähköavustuksen siivittämänä joka tilanteeseen. Kiekot ovat joko 29- tai 27,5-tuumaiset, pyörämallista ja joskus myös runkokoosta riippuen.

Sähkömoottori on maastopyörissä malliltaan lähes aina keskiömoottori. Se tarjoaa parhaan mahdollisen painojakauman ja avustuksen käytöksen tarkan anturitekniikan ansiosta. 250 watin jatkuvalla teholla avustava moottori tekee karkeillakin nappularenkailla ajamisesta helppoa ja kevyttä! Jopa yli 80 netonmetriä vääntävä moottori vie vaivatta jyrkimmänkin ylämäen päälle. Akkukoot lähtevät moderneissa sähköpyörissä 500 Wh koosta ja jatkuvat anteliaaseen725 Wh akkukapasiteettiin asti! Pienemmät akut riittävät erinomaisesti päivittäiseen työmatka- ja hyötykäyttöön sekä harrasteajoon. Suurempi akku tuo kantamaa ja sen mukanaan lisävapauksia sekä pidentää latausvälejä.

Takaisin ylös