Jalkajarrulla(20)

Kaupunkisähköpyörä jalkajarrulla ovat varmatoiminen ja huoltovapaa hyötyajoneuvo kaupungissa ja taajamassa liikkumiseen! Kevytkulkuiset, mutta pitävät renkaat, ajatuksen tavoin toimiva sähköavustus, tukeva runko, reilu akkukoko ja laadukkaat osat sekä helppokäyttöinen ja aina toimiva jalkajarru ovat tämän pyörätyypin ydin.

Jalkajarrulliset sähköpyörät kaupunkiajoon ovat suunniteltu helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys edellä. Sähkömoottori toimii luotettavasti ja tarjoaa luonnollisen avustustuntuman, renkaat rullaavat kevyesti ja runko sekä komponentit ovat kauttaaltaan tukevaa tekoa mikä, mahdollistaa monipuoliset varustelumahdollisuudet. Ajoasento on mukava ja rennon pysty, mikä tekee ajamisesta miellyttävää ja ympäristön havainnoimisesta mutkatonta.

Jalkajarrullisissa kaupunkisähköpyörissä voi olla keskiö- tai napamoottori. Akku on sijoitettuna runkoon tai tavaratelineelle, mistä se on helposti irrotettavissa latausta varten tai työpäivän ajaksi. Pyöristä löytyy ensiasennuksena pitkät lokasuojat ja pysäköimistä helpottava seisontajalka. Valinnaisiin lisävarusteisiin lukeutuvat tavarateline, juomapulloteline, ajovalot, soittokello ja muut mahdolliset lisäosat.

Takaisin ylös