Miesten E-City(5)

Miesten sähkökaupunkipyörät ovat rakennettu jokapäiväiseen käyttöön, jolle on vaatimuksina herkästi rullaavat renkaat ja kiekot, varmatoimiset vaihteet ja tehokkaat jarrut. Sähköavusteiset kaupunkipyörät ovat suunniteltu helposti käsiteltäväksi ja ovat käytökseltään ennalta arvattavia. Rennon pysty ajoasento tekee ajamisesta miellyttävää pidemmilläkin matkoilla työhön tai harrastuksiin. Sähköavustus tekee pidemmänkin matkan taittamisesta helppoa ja vaivatonta.

Kevytkulkuisuus, varmatoimisuus ja huoltovapaus ovat miesten sähköavusteisten kaupunkipyörien päällimmäisiä ominaisuuksia. Tämä ominaisuuksien yhdistelmä on saavutettu pitkälle kehitetyllä sähkömoottorilla, varmatoimisilla ketjuvaihteilla, hyvän tason putkikomponenteilla ja tehokkailla jarruilla. Jarrutyyppinä on vannejarrut, mutta huippumalleista löytyy hydrauliset levyjarrut! Rengasleveys vaihtelee 35-50 millimetrin väliltä, pyörämallista riippuen. Vannehalkaisija on yleisesti kaupunkipyörissä käytettävä 28".

Pyörä varustellaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kaikista malleista löytyy sähkömoottorien ja sen oheiskomponenttien lisäksi ensiasennuksena vaatteet kurakelillä puhtaana pitävät lokasuojat ja parkkeeraamista helpottava seisontajalka. Valinnaisiin lisävarusteisiin lukeutuvat tavarateline, juomapulloteline, ajovalot, soittokello ja muut mahdolliset lisäosat.

Takaisin ylös