Naisten E-City(18)

Naisten sähkökaupunkipyörille on ominaista matala step-through-mallinen runko, helppokäyttöiset ja varmatoimiset vaihteet, sileät ja herkästi rullaavat renkaat sekä rauhalliseen käytökseen mitoitettu runkogeometria. Pyörät varustellaan aina käyttötarpeen ja yksilöllisten mieltymysten mukaan. Sähköavustus tekee ajamisesta kevyttä, vaikka tavaratelineellä olisi enemmänkin kantamuksia matkassa.

Helppo ja kevyt käsiteltävyys ovat lähtökohtia naisten sähköavusteisissa kaupunkipyörissä. Pyörät ovat ajo-ominaisuuksiltaan samaan aikaan kevytkulkuisia ja käytökseltään ennalta-arvattavia. Ajoasento on rennon pysty ja matala runko mahdollistaa helpon liikkeellelähdön ja pyörän päältä pois nousemisen. Ketjuvaihteet toimivat varmasti ja vaihde löytää paikkansa säntillisesti vaihdevivun painalluksella samalla, kun sähköavustus toimii ajatuksen tavoin jouduttaen matkan tekoa. Jarruista löytyy tehoa niin, että pyörän saa pysähtymään nopeasti odottamattomissakin tilanteissa.

Pyörä varustellaan vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita. Sähköavustuksen ja laadukkaiden peruskomponenttien ohella kaikista malleista löytyy ensiasennuksena lokasuojat ja seisontajalka. Valinnaisiin lisävarusteisiin lukeutuvat tavarateline, juomapulloteline, ajovalot, soittokello ja muut vastaavat komponentit.

Takaisin ylös