Kolmipyöräiset sähköpyörät(2)

Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Kolmipyöräiset sähköpyörät

Kolmipyöräiset sähköpyörät ovat uusi pyörätyyppi, jossa sähköavustus on yhdistetty perinteiseen 3-pyöräiseen pyörämalliin. Tuloksena on ajo-ominaisuuksiltaan erittäin helppokäyttöinen ja kätevä pyörä, josta löytyvät kaikki sähköavustuksen tuomat hyödyt! Helppo ajettavuus, vankkarakenteinen runko ja sähköavustuksen tuoma helppo matkanteko ovat kaikki ominaisuuksia, jotka löytyvät sähköavusteisesta kolmipyörästä.

Kolmipyöräisellä sähköpyörällä liikkuminen on helppoa ja vaivatonta. 250 W teholla toimivan avustuksen ansiosta matkanteko tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. Akkukoot vaihtelevat pyörämallin mukaan, mutta kaikista akuista löytyy tyypillisesti kantamaa ja kestoa päivän matkatarpeita varten. Sähköavustuksen toiminta on kaikissa pyörämalleissa erittäin viimeistelty niin, että se tuntuu toimivan lähes ajatuksen tavoin.

Sähköavusteisissa kolmipyörissä käytetään samoja komponentteja ja rungon rakennetta kuin tavallisissa kolmipyörissä. Erona on sähkömoottori, siihen liittyvät oheiskomponentit ja tietenkin virtalähteenä toimiva akku. Sähkömoottorin tarjoama avustus avaa mahdollisuuksia, joita kolmipyöräisillä polkupyörillä ei ole ollut ennen käytössä!

Takaisin ylös