Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Speed 45km/h Sähköpyörät
Sähköpyörät ovat uutuus, joka on tullut jäädäkseen! Speed-kategorian sähköpyörät ovat uuden alaa valtaavan tekniikan huipentuma, jossa yhdistyvät perinteisen polkupyörän ajo-ominaisuudet ja sähkömoottorin tarjoama tuntuva avustus. Huippunopeus erottaa speed-kategorian pyörät muista malleista, joissa moottorin avustus loppuu 25 km/h nopeuden jälkeen. Speed-sähköpyörän moottori jatkaa avustusta aina 45 km/h asti, minkä ansiosta nopean kuskin käsissä mopot jäävät taakse pitämään peesiä!

Viittäkymppiä lähentelevä avustusnopeus tekee speed-sähköpyörästä tuulennopean kulkuneuvon työmatkoille ja arkikäyttöön. Taajamassa ja kaupunkien keskustassa se voi voittaa matka-ajalla mitattuna niin auton kuin julkisetkin kulkuneuvot. Ja mikä parasta, sähköpyörä on kaikista moottorilla varustetuista kulkuneuvoista ympäristöystävällisin ja myös kustannustehokkain vaihtoehto! Akun kantama on kertalatauksella useita kymmeniä kilometrejä, mikä riittää tyypillisillä työmatkoilla usean päivän kulkemiseen. Pyörät ovat silti niin kevytrakenteisia, että niillä pääsee takuuvarmasti määränpäähän, vaikka akun lataus olisi päässyt syystä tai toisesta unohtumaan. Sähköpyörästä on monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta verraton vaihtoehto ja speed-mallit avaavat mahdollisuuksia entistä enemmän.

Lainsäädäntöön ja rekisteröintiin liittyvät seikat ovat tärkeää tiedostaa speed-sähköpyörää hankkiessa. Kaikki sähköpyörät, joissa moottorin avustus toimii 45 m/h nopeuteen asti katsotaan lainsäädännössä mopoiksi, mikä edellyttää rekisteröintiä ja liikennevakuutusta. Liikenteessä niillä tulee liikkua samassa paikkaa kuin mopojenkin, eli ajoradalla tai mopoille sallituilla kevyen liikenteen väylillä. Nämä seikat ovat tärkeää ottaa lukuun vaihtoehtoja kartoittaessa, jotta uusi hankinta palvelee suunniteltua käyttötarkoitusta. Tule koeajolle ja testaa miten speed-pyörä kulkee Lauttasaaressa tai Olarin myymälässämme!

Takaisin ylös