E-mtb Trail (120-150mm)(25)

Trail- ja polkuajoon suunnitellut täysjousitetut sähkömaastopyörät tekevät maastoajosta helppoa ja ovat äärimmäisen monikäyttöisiä! 120-150 mm joustomatka edessä ja takana tasoittaa epätasaisuuksia erinomaisesti, mutta takaa samalla tehokkaan etenemisen. Shimano- tai Bosch-keskiömoottori tarjoaa luonnollisen avustuksen käytöksen ja suuri akkukoko takaa pitkän käyttöajan ja kantaman.

Pyörämallista riippuen kiekot ovat joko 27,5" tai 29" kokoa ja niiden päällä on kuvioidut maastorenkaat. Vaihteita on 12 kappaletta ja jarruina ovat hydrauliset levyjarrut, jotka pysäyttävät varmasti ja tehokkaasti kaikissa tilanteissa. Komponentit ovat tukevaa tekoa, mutta eivät raskaimmasta päästä, mitä maastopyöristä löytyy. Ne ovat tehty kuitenkin kestämään vaativaakin käyttöä, mikä on tälle pyörätyypille toisinaan ominaista. Hissitolpan avulla satulan saa kätevästi alas teknisiä maastonkohtia varten.

Sähköavustuksen ansiosta ylämäet nousevat helposti ja tasamaalla vauhti pysyy vaivattomasti yllä niin, että pyörä soveltuu tarvittaessa vaikka työmatka-ajoon. Lyhyt- tai keskijoustoiset täysjousitetut sähköpyörät ovatkin tässä mielessä äärimmäisen monikäyttöisiä!

Takaisin ylös