Taitettavat sähköpyörät(3)

Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Taitettavat sähköpyörät

Taitettavat sähköpyörät yhdistävät sähköpyörien ajo-ominaisuudet ja nopean matkantekovauhdin pieneen kokoon ja äärimmäiseen käytännöllisyyteen. Sähkötaittopyörä on valinta kaupungissa asuvalle, jolla säilytystilat ovat rajalliset. Nerokkaan ja helppokäyttöisen taittomekanismin ansiosta taitettavan sähköpyörän saa pieneen tilaan säilytystä tai vaikkapa julkisella liikenteellä tehtävän matkan ajaksi.

Taitettavalla sähköpyörällä liikkuminen on yhtä vaivatonta ja nopeaa kuin muillakin sähköavusteisilla pyörillä. Sähköavustus toimii jatkuvalla 250 W teholla ja akussa riittää kantamaa hyvin päiväkohtaiseen liikkumiseen. Komponentit ovat suunniteltu mukava ajoasento ja helppo käytettävyys silmällä pitäen niin, että ajo-ominaisuudet ja kuljetettavuus ovat molemmat huipputasolla.

Taittosähköpyöristä löytyy joko vanne- tai levyjarrut, ketju- tai napavaihteet ja hyvin rullaavat sileät renkaat. Taitettava sähköpyörä on äärimmäisen kätevä valinta työmatka- ja kaupunkikäyttöön, joka ratkaisee perinteisten pyörien säilytys- ja kuljetushaasteet tuoden samalla kaikki nykyaikaisten

Takaisin ylös