Työmatka- ja hybridisähköpyörät(36)

Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Työmatka- ja hybridisähköpyörät

Sähköavustusta lukuun ottamatta, sähköhybridit ovat kuin tavallinen hybridipyörä. Mallista riippuen ajoasento on valittavissa rennon tai sporttisen väliltä, sileät renkaat nielevät kilometrejä lähes maantiepyörän tapaan kuitenkin ilman, että hiekka- ja sorateitä tarvitsi vältellä. Akku ja sähkömoottori lisäävät luonnollisesti hieman painoa, mutta pyörä liikkuu silti mukavasti pelkän ”kauramoottorin” voimalla tarpeen vaatiessa. Täydellä latauksella akun kantama on parhaimmillaan jopa yli 200 km, mikä riittää pidempäänkin edestakaiseen työ- tai koulumatkaan! Ole kaupunkiympäristössä liikkumisen edelläkävijä ja hanki sähköpyörä – luonto ja painoindeksi kiittävät.

Sähköavusteiset hybridipyörät ovat valinta työmatkalle ja kaupunkiajoon. Tämä pyörätyyppi takaa nopean ja vaivattoman liikkumisen toimien parhaimmillaan täydellisenä auton korvaajana. Sähköavusteiselle hybridipyörälle on ominaista luonnollisen avustustuntuman antava keskiö- tai napamoottori, pitkän kantaman tarjoama akku, laadukkaat komponentit ja sopivan sporttisella mitoituksella varustettu runko, jolla ajoasento on silti mukava pidemmilläkin matkoilla.

Hybridi-sähköpyörillä ja -autoilla on yhteistä, että molemmat ovat sähköavusteisia, mutta vain toinen kulkee eteenpäin myös omin lihasvoimin. Sähköavusteinen hybridipyörä on erinomainen vaihtoehto arkeen niin työ-, koulu-, kuin kauppamatkoille tai muille menoille. Sähköavustus avittaa aina 25 km/h nopeuteen asti. Matkan voi siis taittaa ennätysvauhtia tai vain kevyesti jalat liikkeessä pitäen ilman, että paita kastuu tai kampaus sotkeentuu.

Sähköhybridi on johtava valinta hyötykäyttöön eli työmatka- ja kaupunkiajoon sekä esimerkiksi harrastuksiin kulkemiseen. Sileät, mutta pitävät renkaat, täsmällisesti toimiva vaihteisto, tehokkaat levyjarrut ja vankkarakenteinen runko tarjoavat ajokokemuksen, joka hakee vertaistaan. Jatkuvalla 250 W teholla avustava sähkömoottori tekee ajamisesta helppoa, vaivatonta ja vie päämäärään nopeasti. Runkokiinnitteinen akku asettaa pyörän painopisteen parhaaseen mahdolliseen paikkaan eli keskelle ja alas, parantaen näin pyörän ajo-ominaisuuksia.

Kaupunkisähköpyörien tavoin sähkömoottorilla varustetut hybridipyörät ovat suunniteltu helppokäyttöiseksi ja äärimmäisen käytännöllisiksi. Avustuksen toiminta on luonnollisen tuntuinen ja ajoasento mahdollistaa tehokkaan etenemisen, mutta tekee ympäristön tarkkailusta silti helppoa. Tukevarakenteinen runko tarjoaa monipuoliset varustelumahdollisuudet tavaratelinettä ja muita yleisimpiä lisävarusteita myöten.

Takaisin ylös