Miesten E-hybrid(17)

Sähköavusteiset hybridipyörät eli e-hybridit ovat johtava valinta työmatkoille ja kaupunkiajoon. Sähköhybridi on todellinen yleispyörä, joka sopii moneen tarkoitukseen ja toimii jopa täysimuotoisena auton korvaajana. Hybridipyörä on helppo käsitellä, ajoasento on perinteistä kaupunkipyörää sporttisempi, mutta ajoasento on silti mukava pidemmilläkin matkoilla.

E-hybridillä liikkuminen on vaivatonta ja nopeaa. Sähkömoottori on pyörästä riippuen joko takanavassa tai keskiössä, jolla saadaan erittäin luonnollinen avustuksen käytös. Runkokiinnitteinen akku on helppo käyttää ja reilu akkukoko tarjoaa pitkän kantaman. Jatkuva avustusteho on suuruudeltaan 250 W. Kun polkimet pitää liikkeellä, matka taittuu nopeasti ja eleettömästi.

Sileät, mutta pitävät renkaat, täsmällisesti toimivat ketjuvaihteet, kaikissa olosuhteissa tehokkaat levyjarrut ja pyörän helppo käsiteltävyys tarjoavat ensiluokkaisen ajokokemuksen. Sähköhybridi on johtava valinta työmatka- ja kaupunkiajoon sekä esimerkiksi harrastuksiin kulkemiseen. Nastarenkaiden avulla käyttöä voi jatkaa vaikka ympärivuotisesti, mikä tekee sähköhybridistä todellisen hyötyostoksen. Rungosta löytyy monipuoliset varustelumahdollisuudet tavaratelinettä ja muita yleisimpiä lisävarusteita myöten.

Takaisin ylös