Naisten E-hybrid(18)

Naisten sähköavusteiset hybridipyörät ovat erinomainen valinta työmatka- ja kaupunkiajoon. Naisten E-hybridi on yleispyörä, joka sopii moneen tarkoitukseen aina auton korvaajasta pidemmille pyörälenkeille. Naisten vaatimukset ovat huomioitu matalan step-through-rungon muodossa, jonka ansiosta pyörän päälle nousu ja poistuminen ovat helppoa ja vaivatonta.

Naisten sähköhybridillä liikkuminen on vaivatonta ja nopeaa. Keskiö- tai napamoottorin avustustuntuma on äärimmäisen luonnollinen, runkoon kiinnitetty suuri akku antaa pitkän kantaman ja laadukkaat naisten tarpeisiin valitut komponentit viimeiestelevät ajokokemuksen. Jatkuva avustusteho on suuruudeltaan 250 W, jonka avulla matka taittuu nopeasti ja eleettömästi, vaikka reitillä olisi suuriakin ylämäkiä. Sähköavustuksen ansiosta ajaminen on helppoa, vaivatonta ja päämäärään pääsee nopeasti!

Kaupunkipyöriin verrattua ajoasento on naisten e-hybrideissä sporttisempi, mutta mukava pidemmilläkin matkoilla. Sileät, mutta pitävät renkaat, täsmällisesti toimiva vaihteisto, tehokkaat levyjarrut ja pyörän helppo käsiteltävyys tarjoavat ensiluokkaisen ajokokemuksen. Sähköhybridi on johtava valinta hyötykäyttöön eli työmatka- ja kaupunkiajoon sekä esimerkiksi harrastuksiin kulkemiseen. Rungosta löytyy monipuoliset varustelumahdollisuudet tavaratelinettä ja muita yleisimpiä lisävarusteita myöten.

Takaisin ylös