Webshop > Polkupyörät > Santa Cruz Pyörät > Santa Cruz Juliana

Juliana Bicycles on naisille suunniteltu pyörämerkki Santa Cruzilta. Pyörin suunnittelussa on otettu huomioon naisten tarpeet sekä ominaisuudet joten pyörien ajettavuus ja käsiteltävyys on samalla tasolla kuin miestenkin pyörissä! Kaikissa Juliana naistenpyörissä käytetään myös samaa VPP jousitusta mitä Santa Cruz Bicycles käyttää.

Naiset ovat tutkistusti miehiä 14cm lyhyempiä ja 13kg kevyempiä joten myös pyörissä pitää olla eroja. Miten tämä näkyy Juliana pyörissä? Laaja valikoima runkokokoja tarkkaan mietityillä geometrioilla ja matalla standoverilla, jousitus on tuunattu kevyemmäksi, Juliana pyörissä käytetyt osat ovat testattu ja hyväksytty naispyöräilijöiden toimesta. Myös runkojen väritykset ovat hillityn tyylikkäät!

Mitä malleja Julianalta löytyy? Jos etsit kevyttä ja nopeasti etenevää täysjoustopyörää poluille ja hiekkateille jolla on miellyttävää kiivetä pitkiäkin ylämäkiä on valintasi Juliana Joplin joka tarjoaa 110mm joustoa joko 29” tai 27+ kiekoilla. Enduro- ja trail käyttöön valintasi on Juliana Roubion 150mm joustolla ja 27” kiekoilla. Jos taas etsit pyörää näiden kahden mallin väliltä suosittelemme Juliana Furtadoa 130mm joustolla ja 27” kiekoilla.

Lue valmistajan sivulta lisää tästä miksi Juliana ja tutustu Juliana malleihin tästä

Takaisin ylös