Larunpyora.com / Bikeimport Finland OY on Suomen johtavia polkupyörien ja varusteiden vähittäismyyjiä. Yritys toimii myös Saksalaisen Derby Cycle AG:n tuotteiden virallisena maahantuojana: Focus, Focus sähköpyörätCérvelo, Kalkhoff ja Kalkhoff sähköpyörät. Aloitamme Santa Cruz Bicycles -pyörien virallisena kauppiaana alkuvuodesta 2017!

 

Maahantuomme myös amerikkalaista XLAB:ia sekä ruotsalaisia EcoRide ja Walleräng sähköpyöriä. Myymälästämme löydät kattavan tarjonnan Shimanon ja SRAMin edustamia tuotemerkkejä. Merkkivalikoimaamme kuuluu lisäksi mm. Garmin, Mavic, Enve ja paljon muita alan parhaista merkeistä ja tuotteista! Löydät kaikki edustamamme merkit brandit listauksesta verkkokaupan etusivun vasemmasta laidasta.

Asiantunteva ja intohimoisesti pyöräilyä harrastava henkilöstömme palvelee sinua kaikissa pyöräilyyn liittyvissä tarpeissa. Meille on tärkeää löytää jokaisella asiakkaallemme yksilöity, juuri sinun tarpeisiin sopiva ratkaisu hymyssä suin ilman kompromissejä olit sitten etsimässä cyclocross-pyörää tai sähköpyörää! Huollamme kaikki pyörämerkit lastenpyöristä maantiepyöriin ja bikefitting palvelumme on vailla vertaa: laitteistona Shimanon stage 1,2 ja 3 – ainoana Suomessa! Lue lisää Bikefitting palvelustamme täältä.

Bikeimport Finland Oy on toiminut menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta ja pyöräliike Larunpyora.com palvelee 40 vuoden kokemuksella.


Larunpyora.com
Bikeimport Finland Oy
Y-tunnus: 0981853-8